Livrare

Modalităţi de Livrare

După ce aţi realizat comanda pe site, verificaţi toate informaţiile despre modalitatea de livrare.

Ce trebuie să ştiţi:

  • Livrările se fac între 24-72 ore în zilele lucrătoare.
  • Nu se fac livrări Sâmbăta şi Duminica, decat in cazuri exceptionale.
  • Costul transportului standard este de 20 lei, iar pentru comenzi în valoare de peste 200 de lei beneficiați de transport gratuit. In caz de retur, clientul achita 20 de lei transport retur.
  • Costul transportului se calculează automat şi este afişat în momentul plasării comenzii.
  • DPD Curier: Livrarea produselor se face în 24-72 ore în toata tara, la pretul de 20 lei. Un agent al firmei de curierat vă va contacta telefonic pentru a livra coletul.
  • Posta Romana: Livrarea produselor se face în 24-72 ore în toata tara, la pretul de 20 lei. Un agent al firmei de curierat vă va contacta telefonic pentru a livra coletul.
  • RPD Curier: livrarea produselor se face in 24-48 de ore pe raza orasului Cluj-Napoca si in zonele limitrofe la pretul de 10 lei.

Politica de Returnare a Produselor

Conform legislației din România puteţi să returnaţi produsele cumpărate de pe atlantica.ro în termen de 14 zile de la cumpărarea lor.

Produsul trebuie returnat în ambalajul original, cu toate etichetele atasate, cu toate documentele de care dispune şi cu care a fost expediat de catre magazinul nostru. Produsele nu trebuie să prezinte niciun semn de purtare.

Deteriorarea produselor sau punerea într-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat de către cumpărător. În cazul în care returnarea se face din cauza unor defecte de fabricaţie sau deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactaţi în maximum 24 de ore de la primirea coletului.

Mai multe informaţii găsiţi aici:

– Ordonanţa nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă

– Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări, vă stăm la dispoziţie aici:

0745 677 884