Intrebari frecvente

Întrebări frecvente

I: Cine este magazinul online www.atlantica.ro?
R: Magazinul online www.atlantica.ro este format dintr-o echipă profesionistă care aduce mai aproape de dumneavoastră cele mai actuale tendințe, printr-o gamă largă de produse de înaltă calitate. Proprietarul magazinului online www.atlantica.ro este societatea comercială S.C. Bora Training &Consulting S.R.L., având sediul în Cluj-Napoca, Str. Corneliu Coposu nr 70.

I: Care este gama de produse pe care o comercializaţi?
R: Comercializăm produse într-o gamă variată, de la haine, incălțăminte, accesorii , pâna la obiecte de decor interior. Brandurile prezente pe altantica.ro sunt branduri de renume, precum: Zara, Massimo Dutti, COS, &Other Stories, Triumph, Cheap Monday, H&M, H&M Home, Topshop, Warehouse, River Island, ASOS si multe altele. Profilul magazinului nostru este outlet, motiv pentru care reusim sa oferim clientilor nostri preturi competitive.


I: Cum pot plasa o comandă?
R: O comandă se poate plasa pe website, unde am creat un sistem de comandă intuitiv și foarte ușor de folosit. De asemenea, operatorii noştri vă stau la dispoziţie la telefon pentru orice nelămuriri. Detalii despre cum puteţi plasa o comandă pe site găsiţi AICI.

I: Cum pot să plătesc când plasez o comandă?
R: Avem doua modalitati de plata disponibile pe site: plata ramburs, la primirea produselor livrate de către curierul nostru si plata prin card de debit sau de credit, prin Mobilpay. Detalii despre aceste metode de plată găsiţi AICI.

I: Ce avantaje am dacă devin client şi îmi fac un cont pe www.atlantica.ro?
R: Toţi clienţii noştri pot beneficia de bonusuri, discounturi şi alte tipuri de cupoane de reducere pentru diferite campanii pe care le vom iniția. Crearea unui cont vă dă posibilitatea să verificați starea comenzilor dumneavoastră, iar abonarea la newsletter vă garanteaza accesul la toate noutățile și ofertele care apar pe www.atlantica.ro.

I: Care este preţul de expediere a produselor?
R: Preţul de expediere a produselor este de 10 lei in cluj-Napoca si zonele limitrofe si de 20 lei in restul tarii. Pentru toate comenzile ce depășesc valoarea de 200 de lei, atlantica.ro vă oferă transport gratuit. In cazul returului, clientul va plati transportul in valoare de 20 de lei.

I: Ce firmă îmi aduce mie comanda la uşă?
R: Magazinul online www.atlantica.ro colaboreaza cu RPD Curier pentru comenzile din Cluj-Napoca si cu DPD Curier si Posta Romana Prioripost pentru comenzile din restul tarii.

I: În cât timp primesc produsele comandate din momentul plasării comenzii?
R: Majoritatea produselor comandate ajung la dvs în 24-72 de ore. În cazul în care un produs nu este disponibil în stoc, un operator vă va suna pentru a vă comunica un termen de livrare sau pentru a vă prezenta alternative ale produselor comandate.

I: În cazul în care produsul nu este pe placul meu îl pot returna?
R: Puteţi returna produsul în maximum 14 zile de la primirea acestuia. Costul transportului în cazul returnării este suportat de dvs. Detalii suplimentare puteţi găsi AICI.

I: Care din variantele de produs este mai bună pentru mine?
R: Pentru orice sfat sau sugestii operatorii noştri vă stau oricând la dispoziţie.

În cazul în care aveţi nelămuriri sau întrebări vă rugăm să ne contactaţi aici:

0745 677 884

contact@atlantica.ro