Despre noi

Atlantica.ro este magazinul online în care lumea modei se dezvoltă în fiecare zi, cu o gamă variată de produse de calitate superioară. Ne dorim ca dumneavoastră să aveți posibilitatea de a fi în pas cu moda ,iar pentru a vă permite acest lucru, reînnoim stocurile săptămânal, cu produse din sfera clasică, dar și cu produse care se potrivesc unui stil îndrăzneț sau eclectic. Indiferent de bugetul de care dispuneți, aici veți găsi mereu articole de excepție și promoții săptămânale.

Cu fiecare stil prezent pe atlantica.ro, ne dorim să fim tot mai aproape de preferințele voastre, cei care transformați moda în pasiune și vă doriți ca vestimentația să vă reprezinte și să contribuie la imaginea voastră.

De ce să alegeţi Atlantica.ro?

Există mai multe motive pentru care merită să alegeți site-ul nostru atunci când vă achiziționați hainele și accesoriile, iar cele mai importante sunt, inainte de toate:

  • Calitatea produselor: comercializam doar produse noi si incercam sa oferim clientilor nostri branduri de o calitate superioara, cum ar fi COS si &Other Stories.
  • Diversitatea produselor: www.atlantica.ro actualizează stocurile săptămânal, oferind o varietate mare, dar și calitate la prețuri imbatabile. Mai mult, beneficiem de o serie de produse exclusive, pe care nu le veti găsi pe alte site-uri de shopping.
  • Livrare rapidă: Atlantica.ro livrează din stocul propriu, ceea ce ne permite verificarea tuturor produselor înainte de a fi trimise către dumneavoastră, asigurand calitate înainte de toate. Mai mult, stocul propriu ne permite să livrăm produsele în maximum 48 de ore de la realizarea comenzii.
  • Preţuri accesibile: Pentru că și noi iubim ofertele speciale atunci cînd facem cumpărături, ne-am propus ca acestea să fie o constantă a activității noastre, oferindu-vă astfel posibilitatea să achiziționați piese de la branduri de succes la prețuri excepționale și pigmentând fiecare săptămână cu promoții croite special pentru dumneavoastră.

Pentru informaţii suplimentare sau sfaturi în alegerea unui produs, vă rugăm să ne contactati la contact@atlantica.ro

www.atlantica.ro